Rasmus mor kalder det for Irmas eventyrhave

 

Fredagen før jul fik vi sat hende i jorden på det smukkeste sted på kirkegården. Rasmus mor kalder det for Irmas eventyrhave. Det er den helt gamle del af kirkegården som har fået lov at gro vildt i mange år. Det er svært at finde hvis man ikke ved hvor det er. Men når man har dukket sig for grenene står man pludselig i en skovlysning og for foden af et stort gammelt lærketræ hvor der bor to egern og en fugl ligger Irma. Der er ingen hæk omkring hendes gravsted, kun skovbund.

 

Jeg har vedhæftet et kort. Den røde prik er der hvor hun ligger og det hedder 4D plads 74. Der er ikke nogen gravsten endnu. Men der ligger en masse små sten under træet hvor urnen blev sat ned. Min far har lavet en fin himmelstige som hænger på grenen lige over og hvis man bøjer hoved tilbage kan man se en fuglekasse som i sin tid tilhørte en ugle, men nu har egerne overtaget boet.

 

Rasmus og jeg vil til foråret ligge nogle sten på en eller anden måde for at markere stedet men stadig på naturens præmisser. Vi har en masse idéer. Vi er jo ikke arkitekter for ingen ting!

 

 

 

 

mere......

Dødsanonce "Politiken" »
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Morfars digt »
Du fyldt vore hjerter med varme alle der holdt dig i hjælpeløse arme....

 

Bispebjerg kirkegård »
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Headlines »
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

 

 

Bispebjerg kirkegård